Due to coronavirus outbreak, it seems like a lot of this years’ weddings might be postponed to next year.

At this point, I suggest all my 2021 couples or any future couples who are thinking of booking, to secure their wedding date as soon as possible. With the influx of postponed weddings, 2021 dates are already being booked up.

Inquire about availability via contact form on my website or via e-mail: avanastja@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Ta prispevek je namenjem vsem poročnim parom, ki bodo zaradi trenutne situacije s koronavirusom primorani prestaviti svojo poroko na drug termin. Če je tudi vam koronavirus prekrižal poročne plane, potem berite dalje.

Verjetno ste predvsem zelo razočarani nad nastalo situacijo. Nekateri izmed vas ste svoj poročni dan zelo dolgo načrtovali in ste se ga že zelo veselili. Velika večina je tudi načrtovala pravo spomladansko poroko in se je vse, od izbrane lokacije do dekoracije, vrtelo okoli tega.

Kaj storiti, ko vse pade v vodo?

Mislim, da je zelo pomembno, da sedaj nikakor ne obupate, ampak si pripravite plan B. Morda bo potrebno, da svojo poroko prestavite na jesen, ali še bolj verjetno – na zimo. Marsikdo si ne prestavlja poroke pozimi in marsikdo izmed vas ne verjame, da je lahko zimska poroka še kako lepa. V tem prispevku boste ugotovili, kako spremeniti idejno zasnovo za svojo poroko in kako pripraviti čudovito in skrbno dekorirano zimsko poroko, ki bo očaral prav vse.

 

  1. Izbira pravega cvetja je bistvena. Če želite ustvariti pravo zimsko pravljico, naj prevladuje cvetje v rdeči, zeleni ali beli barvi. Temu lahko dodate še smrekove vejice ali vejice hibiskusa. Ta barvna kombinacija naj prevladuje tudi skozi celotno poročno dekoracijo. Del dekoracije so lahko tudi storži. Dobra novica je, da lahko večino te dekoracije zastonj naberete v gozdu.

2. Lučke, lučke in še enkrat lučke.

Tako imenovane “fairy lights” bodo naredite pravo božično – zimsko vzdušje. Namesto teh lučk lahko uporabite tudi klasične božične lučke. Ne samo, da bodo te lučke pričarale izjemno romatično vdušje, tudi na fotografijah delujejo zelo fotogenično. Lučke so nepogrešljivi del vsake zimske poroke.

3. Dodajte svojemu outfitu nekaj toplega in kosmatega. :) Če že imate izbrano obleko, je ni potrebno zamenjati. Enostavno dodajte svoji obleki šal, ogrinjalo ali krzneno jaknico, ter poskrbite za zimsko obarvane dodatke, kot so naglavni okraski, zapestnica ali zimski škornji.

4. Darila za svate. Vsakemu svatu lahko ob prihodu podarite karirasto odejico. Svatje bodo še posebej navdušeni nad to idejo, če se kjub mrzlemu vremenu odločite za obred na prostem. Odejico bodo svatje lahko uporabljali tudi doma in bo predstavljala lep spomin na vajin poročni dan. Namesto odejice lahko podarite tudi lično zapakiran čaj.

5. Poskrbite, da bosta tudi poročno vabilo in poročna torta sledila istemu zimskemu slogu. To res ni težko doseči. Na voljo vam je velika izbira naravne zimske dekoracije, ki na torti izgleda naravnost fantastično. Cimetove palčke, storži, smrekove vejice, rdeče cvetje in podobno.  Kontaktirajte svojega izdelovalca poročne torte in se skupaj odločite glede dekoracije na torti. Izkušeni peki bodo znali narediti tudi jedilno dekoracijo iz tičine.

6. Ne pozabite na preostalo zimsko dekoracijo. Uporabite lahko kredne table, lesene oboke, lesene podstavke narejene iz štora, sveče, lanterne, posežite po bolj zimskem pecivu, morda celo postavite božično drevesce.

 

 

 

 

 

 

I finally got around blogging this stunning wedding in Ireland. This wedding seems like a Christmas wedding, even though it happened in March!

Ballymagarvey Village has a stunning interior and their wedding hall looks like you stept right into Christmas spirit. Love it! See more of my favourite images bellow!


 

Pomlad se hitro bliža, s seboj pa bo prinesla tudi prijetno vreme, popolno za fotografiranja v naravi.

Vse nosečke se boste to pomlad/poletje lahko pri nama fotografirale po ceni 120 eur. 🌿

Fotografiranje bo potekalo v naravi oz. v studiju (fotografiranje golega trebuščka). Fotografiranje je priporočljivo okoli 30. tedna nosečnosti.

Vse nosečke si lahko že sedaj rezervirate termin, ali pa kupite darilni bon in ga vnovčite ob fotografiranju.

Pohitite, kajti termini se hitro polnijo!
Več info in rezervacije: avanastja@gmail.com