Družinsko fotografiranje meseca MARCA

V marcu bodo, kot vsako leto, potekala družinska in nosečniška fotografiranja po znižani ceni 120 EUR. Zeleno travico in topel sonček je pač treba izkoristiti :).

Moj pristop k fotografiranju najmlajših strank je zelo prilagojen. Brez poziranja, samo resnični trenutki, igrivi in iskreni kot le otroci znajo biti. V tem je čar najine družinske fotografije! In ko fotografiranje za otroke predstavlja igro in ne prisilo, boste po opravljenem fotografiranju vsi zadovoljni, domov pa boste odšli z enim lepim spominom več.

Družinsko fotografiranje v naravi ne predstavlja zgolj sredstva za dosego fotografij ampak je to tudi dragoceni čas, ki ga boste kot družina preživeli in doživeli skupaj.

Družinski paket v ceno vključuje:

  • 1 uro fotografiranja
  • minimalno 50 fotografij
  • obdelavo ter visoko resolucijo fotografij
  • spletno galerijo
  • darilni paket s 25 printi

Lokacija fotografiranja je povsem po dogovoru, morda je kje kakšen vam ljubi kraj, ki vam je ostal v lepe spominu ali ima poseben pomen. Zakaj pa ne bi odšli tja? Fotografiranja so skoncentirana na relaciji Maribor – Celje – Ljubljana. Za bolj oddaljene lokacije je potrebno doplačilo potnih stroškov, ste pa vsekakor vabljeni tudi v Savinjsko dolino, ki se ponaša z najlepšim naravnim parkom v okolici – Logarsko dolino.

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*