Studijsko boudoir fotografiranje

Boudoir fotografiranje v prvi vrsti pomeni ustvarjanje ženstvenih, senzualnih in estetskih fotografij. In tisti, ki me spremljate že dlje časa, zagotovo veste, da tak tip fotografije nudim že 3 leta. V tem času se je pri meni v studiju fotografiralo nemalo žensk.

Kot je za tak tip fotografiranja primerno, studijo predstavlja intimni kotiček, kjer je poskrbljeno za sceno. Navadno je to spalnica, pripravljena v nežnih in nevtralnih tonih. Ker mislim, da lep profesionalni make up veliko pripomore k samozavesti vsake ženske, pa je na fotografiranju prisotna tudi vizažistka, Apolonija Koštomaj, s katero delam že vrsto let in je pomemben člen naše ekipe.

Med fotografiranjem poskusimo različne scene, nikakor pa ne pozabimo tudi na detaljne posnetke. Skozi fotografiranje vas vodim s predlogi in idejami, predvsem pa poskušamo poze, v katerih se počutite prijetno in samozavestno. Cilj fotografiranja je prikazati vse prednosti in lepote ženskega telesa in hkrati prekriti morebitne pomanjkljivosti s primerno pozicijo telesa.

Vse prejete fotografije so obdelane in po potrebi tudi retuširane. Popravijo se razni madeži in rdečica na telesu ter tudi pomanjkljivosti na telesu, ki nastanejo zaradi drže.

Paket boudoir fotografiranja vsebuje:
– 45 minut fotografiranja
– minimalno 50 fotografij
– obdelavo in retuširanje po potrebi
– pomoč in vodenje med poziranjem
– spletno galerijo z visoko resolucijo fotografij
– 25 printov
– profesionalni make up
– CENA: 180 eur

Leto 2018 se počasi končuje in pred vrati so praznični dnevi. V tem času poteka tudi naš boudoir maraton in sicer od 1. do 15. decembra. Velika večina terminov bo po dogovoru zato nikar ne pozabite pisati in rezervirati svojega. Fotografije bodo pripravljene do božiča. Drugi sklop terminov pa bo na voljo v Januarju 2019 in sicer bomo začeli mesec dni pred Valentinovim.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*